om meg

Hei, jeg heter Katie. Jeg begynte som assistent hundetrener og hundekjøring guide før jeg gikk over til å bli dyrefotograf, og har nå over 10 års erfaring.

Å kombinere min lidenskap for friluftsliv, dyr og fotografering er en drøm som går i oppfyllelse!

Helt fra barndommen har jeg vært dypt engasjert i hunder. I tillegg til å ha hatt mange kjæledyrhunder, kvalifiserte jeg meg som instruktør for “Guide Dogs for the Blind UK” i 2014, hvor jeg trente hjelpehunder for blinde.

I 2018 flyttet jeg til Tromsø, og i 2022 videre til Rundhaug, Målselv. Ved siden av et travel familieliv med to små barn, elsker jeg å gå turer, stå på ski og utforske sammen med mine fem hunder.

Min interesse for fotografering startet som en hobby i 2004 mens jeg reiste. I løpet av de siste 20 årene har jeg fotografert mange bryllup, barnedåp, arrangementer, familier og selvfølgelig en mengde hunder!

Jeg elsker å fange dyrs personlighet og karakter, spesielt det utrolige båndet vi mennesker deler med våre kjæledyr.

Med et hjemmestudio og naturen rett utenfor døren i Målselv, er jeg også ofte tilgjengelig i Tromsø. Jeg tilbyr både fotoshoots på location og et pop-up studio som kan settes opp i ditt eget hjem.

Alle bildene mine skriver jeg ut med en profesjonell Canon Print Pro 2100-skriver. Å se bildene mine ta form og dekorere veggene i ditt hjem er svært tilfredsstillende.

Jeg foretrekker å holde øktene avslappede og uformelle, og fange de naturlige øyeblikkene og relasjonene mellom mennesker og deres kjæledyr.

Helle Sletvold

“Vill Foto tok et av de vakreste julebilder jeg har sett av våre to shibaer. Det satt julestemningen i år!”

Melanie Taubert

Katie er veldig blid, hyggelig, har godt humør og er imøtekommende. Vi tok konfirmasjonbilder hos ho og er virkelig fornøyd med det (både utvalg og tiden ho brukte til å bearbeide den). Rask svar på spørsmålene og ho kom med gode forslag, hvor man kan ta bilder og Katie gir seg ikke med det første med å ta tøffe bilder eller kjøre en god del for å komme til de fineste plassene. Ho klarte å fange de fine øyeblikkene med kameraet sitt den dagen. Anbefaler ho på det sterkeste

trond Arne Larvik

Meget dyktig fotograf som tar de kuleste bildene av våre firbeinte venner! Anbefales!

Hvor mange hunder har jeg selv?

Akkurat nå har vi 5 hunder i flokken vår. Etter mange års arbeid som hundekjøringsguide kunne jeg ikke motstå å tilby sofaen vår til tre pensjonistgutter som jeg har kjent siden de var valper. Brødrene Whisky og Cognac er 11 år, og Diesel er 10 år.
Så i 2023 fikk jeg drømmevalpen min, Tiri. En border collie x aussie blanding. Hun er ikke 1 år ennå. I mellomtiden har mannen min også fått en valp, en alaskan husky, Bandit, som nettopp har fylt 1 år. De unge holder hverandre opptatt, og noen ganger blir også de gamle med. Det er en glad flokk.

Liv Hanne Haugen

Bildene Vill Foto tok av meg og hunden min var strålende! Selv i snøfokk og sterk vind /under arktiske forhold stod fotografen hele tiden og fanget inn øyeblikk etter øyeblikk. Spontanitet og det uventede ble ivaretatt. Kvaliteten på bildene også optimale. Jeg kan på det varmeste anbefale Vill Foto!

Rikke Katrin Masternes

Jeg og hundene hadde en utrolig trivelig ettermiddag sammen med Katie. Hun er flink med hundene, vet hvilke type bilder hun er ute etter og tilpasser seg gjerne om du har egne ønsker. Bildene blir også fantastiske 

Elisabeth Storbukt

Kunnskapsrik, kreativ, øye for detaljer, har en diskré fremtoning når hun fotograferer i miljø, og i studio får hun til og med urolige unghunder til å se amazing ut. Anbefales

Fang øyeblikkene mellom kjæledyr og mennesker, ett bilde av gangen

10 + 7 =

Location

Målselv, Bardu, Tromsø

Telefon

+47 92 33 91 73